Advertisement

Bodrum Son Dakika Yangın / Son dakika: Bodrum'da otluk alanda yangın! - Son Dakika ... : Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı.

Bodrum Son Dakika Yangın / Son dakika: Bodrum'da otluk alanda yangın! - Son Dakika ... : Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı.. Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Bodrum haber, güncel haberlerin yanı sıra, emlak, turizm, spor son daki̇ka. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… son dakika bodrum !!!

Bodrum 'da bulunan bir otelde yangın çıktı. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. 29.07.2021 15:33 | son güncelleme : Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… son dakika bodrum !!!

Bodrum'da Yangın - Son Dakika
Bodrum'da Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme: Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Bodrum haber bodrum'un ilk haber sitesidir. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Gelen son dakika haberlerine göre bodrum'da korkutan yangın evlere 5 metre kala söndürüldü, tarım araçları kül oldu muğla'nın bodrum ilçesin de çıkan yangında, zeytin ağaçları, mandalina ağaçları. Bodrum yangın ile ilgili 15 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir.

Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı.

Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bodrum (muğla), (dha) (dha) 21.06.2019 17:32. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Bodrum haber, güncel haberlerin yanı sıra, emlak, turizm, spor son daki̇ka. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. İşte bodrum yangını son dakika haberleri ve son bilgiler. Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı. Aa muhabiri ali ballı, bodrum'daki yangına ilişkin son gelişmeleri aktardı. Bodrum'da bugün öğle saatlerinde başlayan yangın büyüdü. Bodrum haber bodrum'un ilk haber sitesidir. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İşte muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangının son dakika haberi.

.bodrum ilçesinde kumbahçe bölgesinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı saat 13.00 sırlrında evlere yakın bir bölgede yangın çıktı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Muğla'nın bodrum ilçesinde kumbahçe mahallesi i̇çmeler yolu güzergahında yangın çıktı. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri.

Bodrum'da Çıkan Yangın Turistleri Korkuttu - Son Dakika
Bodrum'da Çıkan Yangın Turistleri Korkuttu - Son Dakika from foto.sondakika.com
İşte son dakika orman yangın bilgileri. Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Gelen son dakika haberlerine göre bodrum'da korkutan yangın evlere 5 metre kala söndürüldü, tarım araçları kül oldu muğla'nın bodrum ilçesin de çıkan yangında, zeytin ağaçları, mandalina ağaçları. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. Dün dün 20:22 son dakika haberi: Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. 13:20 hem suçlu, hem güçlü. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı.

Gelen son dakika haberine göre, bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı.

Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!! Bodrum (muğla), (dha) (dha) 21.06.2019 17:32. İşte bodrum yangını son dakika haberleri ve son bilgiler. Turizm cenneti bodrum'da atık depolama alanında çıkan yangın kısa süre içerisinde ormanlık alana sıçradı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum yangın ile ilgili 15 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. 13:20 hem suçlu, hem güçlü. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 1,5 saatte kontrol altına alındı. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… son dakika bodrum !!!

Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. 29.07.2021 15:33 | son güncelleme : Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. 1,5 saatte kontrol altına alındı. Bodrum 'da bulunan bir otelde yangın çıktı.

Bodrum'da Korkutan Yangın - Son Dakika
Bodrum'da Korkutan Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Motosikletten düşen genç kız yaralandı. Türkiye'den panik yaratan yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Muğla milas'ta, bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde, dün öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alınamıyor.

Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti.

Nilay er31 temmuz 2021son güncelleme: Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı. Gelen son dakika haberine göre, bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Motosikletten düşen genç kız yaralandı. Bodrum haberleri, bodrum ile ilgili son dakika haberleri ve en son gelişmeler. Peki, şuan en son nerede yeni yangın meydana geldi. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı. Gelen son dakika haberlerine göre bodrum'da korkutan yangın evlere 5 metre kala söndürüldü, tarım araçları kül oldu muğla'nın bodrum ilçesin de çıkan yangında, zeytin ağaçları, mandalina ağaçları. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 13:20 hem suçlu, hem güçlü. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı.

Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı bodrum son dakika. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme:

Posting Komentar

0 Komentar